Elke Bogaert

ELKE BOGAERT


Studiecoach

Jobcoach

T 0479 90 23 23

elke@groepspraktijkmenta.be

www.exploro.beDuur consultatie en tarieven


Wordt op maat aan u voorgesteld en kan vrijblijvend aangevraagd worden


Loopbaanbegeleiding is mogelijk met loopbaanchequesBeroepsverenigingen


VDAB

Opleidingen


CoreTalents

coretalents.eu/nl


Doorbraakcoach opleiding
van Els Van Laecke

elsvanlaecke.com


2 daagse Mindset training
van platform mindset
platformmindset.nl

Talenten bij jongeren en volwassenen mogen blootleggen en van daaruit mensen in beweging brengen om hun dromen te realiseren is mijn passie. Gelijkwaardigheid, inlevingsvermogen, integriteit en een hoge betrokkenheid zijn belangrijke waarden die ik meeneem in ieder traject.


Van jongs af heeft ‘de mens’ me altijd geboeid zowel vanuit wetenschappelijk oogpunt als vanuit psychologisch oogpunt. Op mijn 18de koos ik ervoor om biomedische wetenschappen te studeren en werd ik gebeten om te onderzoeken. Na een doctoraat en enkele post-docs was ik klaar om ook aandacht te geven aan de psychologische aspect van de mens. Ik werd gebeten om talenten bloot te leggen en werd een KernTalentenAnalist. Bovendien volgde ik verschillende workshops rond ‘groeimindset’, zelfvertrouwen, faalangst, leren omgaan met leerstoornissen en bekwaamde ik mij in het coachen.


Een kritische ingesteldheid, resultaatgericht werken zijn wetenschappelijke competenties die ik graag mee inzet in mijn begeleidingen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen Talenten en Passies heeft die hij of zij kan inzetten om zijn levensmissie te realiseren én dit op een energievolle manier. Ik ben ontzettend dankbaar wanneer ik dit proces mag faciliteren.

Stel je vraag aan Elke